Dieta cu kefir timp de 3 zile - exprimă pierderea în greutate pentru cei rezistenti

O dieta cu kefir te va ajuta sa slabesti rapid pana la 5 kilograme in plus si sa reduci volumele cu cativa centimetri. Cu toate acestea, înainte de a vă decide să încercați această mono-dietă populară, este recomandabil să aflați despre toate nuanțele care pot apărea.

un pahar de iaurt pentru pierderea în greutate

Avantaje și dezavantaje

Dieta nu aduce beneficii organismului, cu exceptia reducerii volumului si numarului de kilograme. Dar o caracteristică distinctivă a meniului pe chefir este efectul său pozitiv asupra organelor tractului digestiv.

Fapte „pentru" dieta cu kefir:

 • produsul din lapte fermentat saturează organismul cu calciu, bacterii benefice și proteine;
 • are loc o curățare a intestinului gros și subțire, peristaltismul se îmbunătățește;
 • o dietă scurtă;
 • rezultatul se observă aproape imediat, după prima zi;
 • pierdere rapidă în greutate de la două până la cinci kilograme în trei zile.
rezultatul pierderii în greutate pe o dietă cu kefir

Laturile negative ale monoputerii:

 • restricție strictă asupra produselor permise;
 • posibile efecte secundare ale tractului gastrointestinal, cum ar fi flatulență, diaree, disconfort;
 • nu toată lumea poate rezista trei zile la același produs;
 • la ceva timp după dietă, organismul își va recăpăta greutatea inițială.

Pentru cine nu este potrivită dieta:

 1. Mamele care alăptează sau viitoarele sunt strict contraindicate în restricții alimentare, diete. Alternativ, puteți practica descărcarea chefirului o zi pe săptămână;
 2. Persoane care suferă de boli ale sistemului digestiv;
 3. Cu exacerbarea bolilor cronice;
 4. Dacă există probleme cu rinichii, această dietă nu este acceptabilă;
 5. Pentru orice fel de disconfort.

Nu merită să-ți riști sănătatea de dragul unui rezultat rapid. Utilizarea regimului este justificată în cazurile în care trebuie să scapi urgent de kilogramele care interferează.

În același timp, trebuie să începeți doar cu o stare generală de sănătate și să urmăriți senzațiile.

În timpul dietei, este mai bine să nu te epuizezi cu antrenamente grele, încărcături. De asemenea, este de dorit să fii acasă în acest moment, din cauza posibilelor efecte secundare de la stomac. Dacă dieta este dificilă, atunci este mai bine să reveniți la un regim normal sau să diversificați dieta.

chefir pentru pierderea în greutate

Dieta cu kefir: un program de nutriție de trei zile

Să vorbim despre meniul dietei cu kefir timp de 3 zile. Din numele său este evident că nimic altceva decât chefir nu trebuie consumat în perioada de slăbire.

În același timp, se recomandă să bei maxim doi litri de băutură într-o zi. Este necesar să împărțiți întregul volum permis în 6 sau 5 porții, să le consumați pe tot parcursul zilei. Veți primi aproximativ unul sau un pahar și jumătate în două ore.

Conținutul de grăsime al unei băuturi cu lapte fermentat contează. Cu cât este mai mic procentul de grăsime, cu atât rezultatul va fi mai semnificativ și mai vizibil. În acest caz, este necesar să se procedeze de la indicatori individuali.

Deci, cineva se va despărți liber de kilogramele în plus, bea trei procente de chefir, iar cineva va trebui să bea o băutură cu un conținut de grăsime de 1% în toate cele trei zile.

În ceea ce privește utilizarea suplimentară a lichidelor sub formă de apă sau ceai, aici opiniile diferă. Din nou, cel mai bine este să te bazezi pe experiența personală. Pentru cineva, un plus de unul sau doi litri de apă pe zi nu va fi un obstacol în calea pierderii în greutate.

Și se întâmplă ca orice utilizare a lichidului să vă împiedice să obțineți rezultatul dorit. Este important să-ți asculți corpul și să analizezi senzațiile. Numai în acest caz veți obține o dinamică pozitivă.

fata bea chefir pentru pierderea in greutate

Opțiuni blânde de mono-dietă - combinații eficiente de alimente

Dacă utilizarea chefirului singur timp de trei zile este o restricție prea severă pentru dvs. , atunci puteți diversifica meniul cu produse suplimentare.

Variante ale unei diete cu kefir timp de trei zile:

 1. Chefir-orez. Este permis să adăugați un pahar de orez fiert la băutură pe zi. În același timp, puteți alterna și recepțiile de orez și chefir sau împărțiți porțiile în mai multe recepții și mâncați în același timp;
 2. Chefir-hrișcă cu mere. Cea mai cruță opțiune, deoarece dieta include trei produse permise. Hrișca fiartă este bogată în fier, vitamine, carbohidrați sănătoși. În combinație cu o băutură de lapte fermentat și mere, hrișca va ajuta la obținerea unor rezultate bune în scăparea kilogramelor nedorite;
 3. Chefir-sfeclă. Aici este permisă folosirea a 1 kilogram de sfeclă fiartă sau crudă împreună cu chefir. În același timp, puteți face un fel de cocktail de sfeclă fiartă și chefir amestecându-le într-un blender. Sau mâncați separat la mese diferite. Sfecla crudă are proprietăți de curățare puternice, așa că trebuie să o consumați cu chefir cu atenție și să vă opriți la cel mai mic semn de disconfort;
 4. Dieta cu kefir-mere. Regimul presupune utilizarea a aproximativ doi litri de chefir cu o cantitate mică de grăsime, combinate cu mere proaspete. În acest caz, sunt permise maximum trei mere în formă crudă sau coaptă. Puteți adăuga fructe la mesele principale sau alimente alternative;
 5. chefir și mere pentru pierderea în greutate
 6. Chefir cu hrișcă crudă. O opțiune de dietă interesantă care vă permite să curățați bine stomacul și intestinele. În același timp, aruncați câteva kilograme în plus. Hrișca spălată în cantitate de câteva linguri se toarnă cu un pahar de chefir. Amestecul trebuie pus la frigider pentru o perioadă de 3 până la 10 ore, astfel încât cerealele să fie hrănite și umflate. Folosiți terci de trei ori pe zi sau o dată în loc de chefir pur. Hrișca acționează ca o perie, eliminând toate toxinele din tractul digestiv, saturând organismul. Kefirul își înmoaie acțiunea, restabilește, îmbunătățește funcționarea stomacului.

Rezultate și recenzii reale

Mai mult de jumătate dintre cei pasionați de diete au folosit vreodată o dietă de trei zile cu chefir. Câteva recenzii de la cei care au încercat deja să slăbească pe chefir:

 • Prima recenzie, fata, 22 de ani: "Am tinut dieta o saptamana, timp in care am slabit aproape 4, 5 kg. Acum imi vine din nou perfect rochia preferata! Si cel mai important, imi pot cumpara lucruri noi care imi plac. Iar aceste lucruri vor fi cu aproape două dimensiuni mai mici decât achizițiile anterioare. Sunt foarte fericit pentru asta. "
 • A doua recenzie, o femeie, de 41 de ani: „În regimul cu chefir beau 1 litru de băutură în timpul zilei, dacă vreau neapărat să mănânc, atunci îmi permit vreo 4 mere mici. beau lichid sub formă de apă obișnuită sau ceai verde. Eu beau 1 litru de chefir, mănânc patru mere mici și, de asemenea, beau apă plată sau ceai verde. Nu mă simt foame, în timp ce starea mea este normală. Nu există scăderi de presiune sau slăbiciune, nu ma doare capul. Desi exista astfel de fenomene la unele diete. O astfel de dieta in cateva zile este absolut confortabila pentru mine. Rezultatele mele sunt foarte placute! Trebuie sa slabesc putin, deci o greutate de 1, 5 kilograme este un indicator foarte bun pentru mine. Cel mai adesea slăbesc până la 1 kilogram. "
 • A treia recenzie, o femeie, 34 de ani: "Am găsit informații despre dieta chefir pe Internet. După puțină gândire, am decis să țin încă dieta timp de 3 zile, apoi o dată pe săptămână să mă aranjez să mă descarc. După trei zile de dieta cu kefir, mi-a luat cam 2, 5 kg. Și într-o zi de descărcare a chefirului, slăbesc aproximativ 1 kilogram. . . Sunt mulțumit de mine și de noul meu obicei, pentru că îmi este ușor și confortabil după descărcare. Periodic, îmi aranjez zile în care să mă odihnesc de mâncare și să stau pe chefir, încerc să mă curăț astfel o dată pe săptămână.
 • A patra recenzie, o femeie, 27 de ani: „Bineînțeles, dură, dar foarte eficientă, și interesant, în două zile, care practic sperie pe toată lumea, mi-a fost cumva mai ușor. Mi-am dat seama că principalul lucru este să finalizez dieta corectă și precisă pentru a nu reveni la greutatea anterioară. Și, mai important, trebuie să utilizați numai chefir proaspăt. Și cel mai bine, o băutură naturală de casă, deoarece este mult mai gustoasă, mai sănătoasă decât același produs din magazin . . . "

Desigur, există aceia pentru care o metodă atât de agresivă de slăbire nu este potrivită. Prin urmare, alegând un program strict de nutriție, trebuie să evaluați puterea și starea de sănătate pentru a nu agrava situația.

Scriitoarea poloneză Jadwiga Rutkowska a remarcat odată că „Dieta este o perioadă de foame, care precede creșterea în greutate".

Pentru ca această afirmație să nu devină realitate pentru dvs. , este mai bine să nu alternați perioade de cure și defecțiuni.

S-a dovedit că recăderile după dietă sunt naturale, duc la tulburări de alimentație, chiar la depresie din cauza greutății îngrădite după dietă. Prin urmare, cel mai bine este să reconsiderați dieta și dieta. Mănâncă ce vrei, dar nu exagera. Mănâncă alimente „sănătoase". Și cel mai important, iubește-te, acceptă-ți corpul.