Recenzii despre Choco Lite

 • Ioan
  Mult timp nu am putut scăpa de 10 kg, ceea ce m-a împiedicat să trăiesc. Am comandat băutura de ciocolată Choco Lite pe internet pe site-ul oficial al producătorului. Am plătit prin poștă. Timp de o lună am scăpat de 8 kg. Am luat o pauză, am reglat mâncarea, după o lună am repetat cursul și am scăpat de încă 8 kg.
  Choco Lite
 • Ioana
  Nu am fost niciodată supraponderal, dar după nașterea celui de-al doilea copil al meu, cei 10 kg în plus nu merg nicăieri. Am decis să cumpăr o băutură de ciocolată Choco Lite. Am scăpat de 9 kg într-o lună.
  Choco Lite
 • Nicolae
  Choco Lite Chocolate Shake este perfect pentru utilizarea zilnică și nu are semne laterale. Timp de o lună am scăpat de 10 kg și acum sunt fericit!
  Choco Lite
 • Viorica
  Băutura de ciocolată Choco Lite curăță instantaneu corpul de toxine și normalizează stomacul, accelerând metabolismul. Am slăbit 5 kg în 2 săptămâni și sunt mulțumit de rezultat.
  Choco Lite
 • Ion
  Cocktailul cu ciocolată Choco Lite nu este considerat un supliment alimentar și nu conține componente chimice. Principalele ingrediente sunt cafeaua verde, fructele de goji și ciuperca lingzhi. În 2 săptămâni am reușit să slăbesc 5 kg.
  Choco Lite
Evaluarea utilizatorilor Choco Lite
5
22