Instructiuni de folosire Choco Lite

Instrucțiuni pentru utilizarea produsului Choco Lite

Indicații și contraindicații

Cum se bea un cocktail de slăbire Choco Lite

Testele la cocktail-ul cu ciocolată pentru o slăbire intensivă și eficientă Choco Lite au fost efectuate la Institutul de nutriție sănătoasă. Voluntarii erau 1. 000 de bărbați și femei cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani. În timpul cercetării, s-au făcut următoarele modificări:

  • la o săptămână după ingestie, toți voluntarii au pierdut 7 kg în greutate,
  • După încă o săptămână, voluntarii au slăbit 8 kg.

Dar acest lucru este departe de a fi singurul studiu care a fost realizat. În timpul celei de-a doua diete, 30 de femei, împărțite în două grupuri, au luat băuturi cu ciocolată. Primul grup a luat Choco Lite, în timp ce al doilea a luat o băutură obișnuită de ciocolată. Rezultatele testului au fost următoarele: primele 5 femei care au luat noutatea și-au luat rămas bun de la 6 kg, în timp ce nu le-a fost foame, ceea ce a contribuit la energie și la o dispoziție excelentă. În fiecare pachet al băuturii, veți vedea instrucțiuni de preparare și utilizare. Cursul de a lua un cocktail de ciocolată este de la 2 săptămâni la o lună. După primul curs, veți observa că silueta și sănătatea dvs. s-au îmbunătățit. Băutura magică vă va ajuta să scăpați de kilogramele în plus, să eliminați inflamația și să afectați sistematic toate organele. Choco Lite este recomandat de principalii nutriționiști din România. Cocktailul cu ciocolată pentru pierderea în greutate nu are efecte secundare, nu există contraindicații, dar nu poate fi utilizat în următoarele situații:

  • dacă aveți o reacție alergică,
  • în caz de intoleranță personală la substanțele medicamentoase,
  • în timpul sarcinii și alăptării,
  • pentru hipertensiune,
  • nu trebuie consumat de persoanele cu vârsta sub 16 ani.

Cum se utilizează instrumentul

Cocktailul trebuie luat dimineața sau după-amiaza, deoarece are un efect revigorant. O bunăstare excelentă și performanțe sporite vă vor însoți toată ziua. Se toarnă apă clocotită peste câteva lingurițe. Așteptați 30 de minute. În acest timp, puteți mânca ceva, deoarece cocktailul de ciocolată nu este consumat pe stomacul gol.

După ce ați luat primul curs, trebuie să faceți o pauză timp de o lună. În prima lună, veți scăpa de 10 kg cu o dietă echilibrată. Dacă trebuie să slăbești mai multe kilograme, atunci exercițiu împreună cu băutura. Pentru a face acest lucru, trebuie să dedicați 30 de minute zilnic.